Ik was de achtergrond van mijn telefoon al een tijdje beu en dacht ineens, waarom maak ik er niet zelf eentje? Van het een kwam het ander en het werd ineens een hele serie. Aangezien 6 designs voor één telefoon toch een beetje veel is, leek het me een leuk idee om ze met jou te delen! 😉

Dus ben je ook toe aan een nieuw achtergrondje? Je kunt ze hieronder gratis downloaden en op je telefoon installeren. Dit doe je door je vinger op de afbeelding te houden en op opslaan te klikken. Wanneer de afbeelding op je telefoon staat, stel je deze in als achtergrond et voilà je telefoon is klaar voor de zomer!

Gebruik je een van de achtergrondjes voor je telefoon en deel je het op Instagram? Ik zou het super leuk vinden als je @shopbijeva tagt!

Liefs,

Eva

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo, Eva hier. Tijdens mijn zwangerschapsverlof (van 22 feb t/m half juni) zou ik je willen vragen contact op te nemen via de mail. Mails naar info@shopbijeva.nl worden dagelijks beantwoord. Reactie op een WhatsApp bericht kan langer duren dan gebruikelijk. Alvast bedankt! Liefs, Eva