Een cadeautje van mij voor jou! Drie gratis posters om je interieur mee op te vrolijken nu je zoveel thuis bent. Je download de posters hieronder eenvoudig door ze op te slaan (rechtermuisknop). Print de posters zelf op een A4’tje en doe ze in een leuke lijst zoals op deze foto’s:

Heb je een poster opgehangen en deel je het op social media? Vergeet dan niet om @shopbijeva te taggen. Ik ben zoals altijd super benieuwd waar mijn producten en ontwerpen terecht komen. 🙂

Download de posters:

Zorg goed voor jezelf en anderen in deze bizarre tijd!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo, Eva hier. Tijdens mijn zwangerschapsverlof (van 22 feb t/m half juni) zou ik je willen vragen contact op te nemen via de mail. Mails naar info@shopbijeva.nl worden dagelijks beantwoord. Reactie op een WhatsApp bericht kan langer duren dan gebruikelijk. Alvast bedankt! Liefs, Eva