Mijn lifestyle guide | Rens Kroes

22.00

Taal: Nederlands
Kaft: Paperback
Druk: 1e druk nov. 2018
Formaat: 21,6 x 18,2 x 2,2 cm
Auteur: Rens Kroes

2 op voorraad

Voeg toe aan je wishlist
Voeg toe aan je wishlist
Artikelnummer: LEZ001 Categorieën: , , ,

Aldus Rens: Mijn nieuwe boek bestaat uit 7 hoofdstukken, waarin ik uitleg hoe ik mijn leven leef. Inclusief twijfels, overtuiging en een zoektocht links en rechts. Van mijn jeugd in Friesland tot mijn leven nu in Amsterdam en New York. Ik leg het je allemaal uit. Best heel persoonlijk dus. Ik vertel je hoe ik de vier pijlers die voor mij heel belangrijk zijn, toepas op m’n leven: gezonde voeding, ontspanning, beweging en mindset. En tussen dat alles door deel ik food recepten maar bijvoorbeeld ook op het gebied van beauty en schoonmaken, waardoor jij je leven wat groener kunt leven.

Dit nieuwe boek is in feite een toolkit, waar jij zelf uithaalt wat je wil en kan gebruiken. En zo hoop ik je te mogen inspireren om balans te vinden en goed voor jezelf en onze planeet te zorgen. Het zou mooi zijn als ‘Rens – Mijn Lifestyle Guide’ je helpt om bewust en puur door het leven te gaan.

Wil je graag langskomen in Utrecht om het boek op te halen? Dat is uiteraard mogelijk! Stuur even een mailtje naar info@shopbijeva.nl, dan maken we een afspraak.