Woman | Lucy Woesthoff

21.99

Taal: Nederlands
Kaft: Hardcover
Druk: 4e druk, juli 2020
Auteur: Lucy Woesthoff
Uitgeverij: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

WOMAN is echt een supermooi boek! Iedere vrouw in het universum zou het moeten lezen. – Judith

Uitverkocht

Voeg toe aan je wishlist
Voeg toe aan je wishlist
Artikelnummer: LEZ010 Categorieën: , ,

Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood.

 

Lucy over het boek op haar Instagram: “Het is voor alle volwassen vrouwen (en misschien ook mannen). Als je veel levenservaring hebt, hoop ik dat het herkenning zal brengen. Als je nog heel jong bent, geeft het je hopelijk wat handvatten op je eigen pad. In beide gevallen ben ik het in boekvorm die met je meeloopt.”

 

Op de achterkant: Dit boek is mijn liefdesbrief aan vrouwen. Een ode aan sisterhood. Een viering van alles wat we zijn en wat we voor elkaar (kunnen) betekenen. Het is geen boek met antwoorden, maar met verhalen en suggesties, geschreven in de hoop om jou naar het mooiste in jezelf te leiden.
Ik vertel je over mijn reis tot nu toe, over mijn lessen en inzichten. Maar in essentie gaat het niet echt over mij maar over ons. Omdat we magisch zijn, omdat het tijd is, omdat we allemaal verbonden zijn en omdat we samen sterk staan aan de vooravond van iets prachtigs.
Ik hoop dat dit boek vragen bij je oproept. En ik hoop dat het je aanmoedigt en begeleidt op je pad. Bovenal hoop ik dat het je inspireert om schoonheid, licht en liefde te vinden in alles wat je doet, waar je ook bent.
Until we meet, Lucy

 

De recensies zijn lovend en ik kan niet wachten om het boek zelf te gaan lezen.

Extra informatie

Gewicht551 kg
Afmetingen23.9 × 17.8 × 2.5 cm